Paket održavanja analognih telefonskih centrala, napredne mogućnosti uz zadržavanje kompatibilnosti sa analognim instalacijama i telefonima.

Kompatibilnost sa postojećim sustavima

Paket analog nudi kompatibilnost s analognim telefonima i mrežom što olakšava implmentaciju kod postojećih telefonskih instalacija. Uz to omogućuje neke napredne opcije i predstavlja najbezbolniji, a često i najpovoljniji prelazak na VoIP tehnologiju. Analog paket moguće je implementirati i u hibridnoj varjanti što omogućuje dodatnu funkcionalnost digitalnih komunikacija uz zadržavanje kompatibilnosti s postojećim sustavima.


Jednostavna implementacija omogućuje bezbolan prelazak na VoIP tehnologiju.

Jednostavna implementacija

U kombinaciji s drugim našim rješenjima nudi i napredne opcije za specifične primjene u hotelima i call centrima. Analog paket omogućuje brz i bezbolan prijelaz na VoIP tehnologiju, a uštede je moguće postići pri kupnji opreme kao i pri telefoniranju. Jednostavan uvid u načinjene troškove omogućuje lakše planiranje i optimizaciju telefonskih troškova. Brza i laka implementacija na već postojeću telefonsku infrastrukturu, često uz značajne uštede zbog izostanka potrebe za kabliranjem.

Skalabilnost

Tel-it objedinjeni komunikacijski sustav se izvodi sukladno potrebama i veličini poduzeća, ujedno imajući na umu i potrebe za širenjem u budućnosti. Takav pristup omogućava dostupnost tehnologije malim i srednjim poduzećima koja više ne moraju zaostajati za velikima.

Mnoštvo mogućnosti

• niski troškovi implementacije

• kvalitetna podrška

• odabir operatera za svaki poziv prema cijeni

• napredne mogućnosti telefonskih centrala

• opcije za velike i male korisnike


 


+385 (1) 3873 806

info@tel-it.hr