Paket digitel obuhvaća najnaprednije opcije digitalne telefonije za poslovne korisnike, uz mnimalni trošak prelaska na VoIP telefoniju.

Suvremeno komunikacijsko rješenje

Paket digitalne telefonije digitel obuhvaća najnaprednije opcije telefoniranja za poslovne korisnike. Uključuje napredne dial planove, mogućnost odabira neograničenog broja operatera i to tako da centrala automatski bira najpovoljnijeg za svaki pojedinačni poziv. Omogućuje besplatne pozive unutar tvrtke čak i ako posluje na više lokacija. Uključuje najsuvremenije telefonske centrale koje je moguće nadograđivati i prilagođavati potrebama korisnika. Telefonske centrale su pod konstantnim nadzorom što olakšava i ubrzava reakciju na probleme u sustavu. Izvrsne mogućnosti integracije s drugim softverskim i hardverskim sustavima.


Digitel sustav je modularan i lako se integrira u druge sustave, bez obzira na njihovu veličinu.

Fleksibilna i povoljna komunikacija

Umjesto da pri odabiru operatera pristajete na kompromise, odaberite ih nekoliko i telefonirajte povoljnije prema inozemstvu te fiksnim i mobilnim mrežama. Paket je nadogradiv s mogućnošću automatskog odabira mobilnih, fiksnih i VoIP operatera pri svakom pozivu zavisno o cijeni poziva što omogućuje najpovoljnije pozive prema svim mrežama i inozemstvu. Integracija sustava sa svim mogućim komunikacijskim kanalima omogućuje fleksibilnu i povoljnu komunikaciju.

Skalabilnost

Tel-it objedinjeni komunikacijski sustav se izvodi sukladno potrebama i veličini poduzeća, ujedno imajući na umu i potrebe za širenjem u budućnosti. Takav pristup omogućava dostupnost tehnologije malim i srednjim poduzećima koja više ne moraju zaostajati za velikima.

Mnoštvo mogućnosti

• prilagodljivost korisniku

• VPN

• uvijek najpovoljniji pozivi

• jednostavno proširivanje kapaciteta

• opcije za velike i male korisnike


 


+385 (1) 3873 806

info@tel-it.hr