Djeljenje datoteka za poslovne korisnike

Jednostavno dijeljenje datoteka. Sve što dodate na server automatski će se pojaviti na osobnom računalu, telefonu i na tel-it file share web sučelju.

Stvorite dom svojim datotekama bilo da se radi o dokumentima, video ili audio datotekama, fotografijama ili nekom drugoj vrsti datoteke. Sve što se dodaje na tel-it file share automatski se pojavljuje na osobnom računalu, telefonu i na tel-it web sučelju. Svojim datotekama možete pristupiti gdje god se našli.

Dijeljenje datoteka s kolegama ili grupama kolega je super jednostavno, dovoljan je klik mišem. Uvid u promjene koje drugi rade na dokumentu vidljive su u realnom vremenu.

Dijeljene datoteke omogućuju ljudima lakši zajednički rad na istim projektima i dokumentima, a versioning omogućuje pregled povijesti promjena datoteke. Tako se pogreške jednostavno ispravljaju. Sve što se čuva na tel-it file sharing serverima se redovno pohranjuje. Time se minimizira mogućnost  nepovratnog gubitka bitnih podataka.

Pomoću aplikacija za Windows, Linux, OS X, Android i iOS platforme,svi podaci su pri ruci ma gdje se nalazili. Nosite ih na putovanja i editirajte tekstualne datoteke direktno preko web sučelja.

Uz pouzdano i fleksibilno cloud rješenje za razmjenu datoteka, rad na dokumentu možete započeti na poslu, dovršiti kod kuće, a provjeru obaviti putem.