Proizvodi

VoIP telefonske centrale s velikim mogućnostima prilagodbe i nadogradnje za male, srednje i velike korisnike. Tel-it centrale su temeljene na Asterisku provjerenom open source softveru koji je iznimno raširen po cijelom svijetu te primjenu nalazi u uredima ali i velikim sustavima telekoma. Odlična podrška koju tel-it pruža svojim kupcima jamac je kvalitetnog rada naših centrala.

telefonska centrala

VoIP telefonska centrala

Tel-it VoIP centrala za velike sustave nudi gotovo potpunu slobodu pri odabiru konfiguracije same centrale, integraciju s web servisima, naplatu, korisničko sučelje itd. Tel-it VoIP centrala je “all in one” rješenje za VoIP operatere te nudi mnoge mogućnosti prilagođavanja softvera i hardvera ovisno o zahtjevima klijenta. Centrala je prilagođeno rješenje koje, ovisno o potrebama, integrira sustave naplate, održavanja i nadzora. Naša rješenja temeljena na Asterisku pružaju napredno ali i cjenovno prihvatljivo rješenje za potrebe suvremene komunikacije.

Telefonska centrala za poslovne korisnike

Tel-it mala telefonska centrala s 10 telefonskih priključaka je idealno rješenje za manje urede. Iznimno malih dimenzija i niske potrošnje energije ali velikih mogućnosti donosi napredne opcije telefoniranja i u najmanje urede. Tel-it PBX centrala lako odgovara na potrebe proširenja kapaciteta zbog mogućnosti umrežavanja i može komunicirati s gotovo svom standardnom telekomunikacijskom opremom uz upotrebu relativno jeftinog hardvera kao što su telefoni. Telefonska centrala pruža sasvim nove funkcionalnosti uz olakšanu konfiguraciju i instalaciju.