Cloud

Cloud softver smanjuje troškove i ulaganja u informacijsku infrastrukturu i omogućuje plaćanje samo potrebnih resursa tako da je moguće proširivanje kapaciteta prema potrebama bez procjenjivanja budućih potreba unaprijed. Tel-it rješenja pružaju najjednostavnije i najpovoljnije rješenje bez ulaganja u softver,licence ili hardver. Pristup aplikacijama je moguć od bilo kuda bez obzira dali se radi o osobnom računalu, tabletu ili čak mobilnom telefonu, jedini uvjet je dostupnost internet veze.

Mogućnosti integracije naših rješenja s već postojećima su praktički neograničene a integracija svih naših rješenja bilo da se radi o cloud rješenjima ili telekomunikacijskim rješenjima i telefonskim centralama je besprijekorna.

CRM upravljanje klijentima i prodajom

Povećajte prodaju i produktivnost automatizacijom podrške, prodajnih i  marketinških  procesa. Naša CRM rješenja nude moćne kolaboracijske i organizacijske alate za razvoj idealnog korisničkog iskustva i povećanje produktivnosti. Automatizacija procesa pospješuje konzistenciju zadataka koje zaposlenici obavljaju uz pomoć podsjetnika, opsežnih izvještaja, kreacije i delegacije zadataka.

GPS cloud nadzor vozila, plovila i zaposlenika

GPS nadzor omogućuje lociranje vozila, plovila ili zaposlenika na terenu. Tel-it GPS nadzor omogućuje praćenje u realnom vremenu, a moguće ga je implementirati s GPS trackerom ugrađenim u automobil, plovilo ili stroj ali za praćenje je dovoljan i smartphone s Android ili iOS operativnim sistemom.

Korporacijska društvena mreža

U vrijeme kada su društvene mreže postale sastavnim djelom naših privatnih života i tvrtke moraju iskoristiti prednosti koje im taj način umrežavanja pruža za povećanje angažmana svih djelatnika i njihove produktivnosti na poslu.

Edukacijski portal

Izgradite školu u oblaku, edukacijski portal pruža obilje mogućnosti za interakciju studenata ili učenika međusobno, ali i komunikaciju između profesora i učenika. Edukacijski portal pomaže učenje učiniti zabavnijim i efikasnijim. Uobličen u društvenu mrežu, sučelje vrlo dobro poznato mlađim generacijama pruža mogućnosti za razmjenu nastavnog materijala, dodjelu zadaća, predaju zadaća i seminarskih radova jednim klikom, komunikaciju učenika uživo chatom, kreiranje radnih prostora za kolaborativno učenje na daljinu, kreiranje i rješavanje testova itd.

Djeljenje datoteka

Stvorite dom svojim datotekama bilo da se radi o dokumentima, video ili audio datotekama, fotografijama ili nekom drugom tipu datoteke. Sve što se dodaje na tel-it file share automatski će se pojaviti na osobnom računalu, telefonu i na tel-it file share web sučelju, svojim datotekama možete pristupiti ma gdje se našli.