GPS nadzor vozila, plovila i zaposlenika

Tel-it GPS nadzor omogućuje lociranje i praćenje u realnom vremenu, a za praćenje je dovoljan i smartphone s Android ili iOS operativnim sistemom.

GPS nadzor omogućuje lociranje vozila, plovila ili zaposlenika na terenu. Tel-it GPS nadzor omogućuje praćenje u realnom vremenu, a moguće ga je implementirati s GPS trackerom ugrađenim u automobil, plovilo ili stroj ali za praćenje je dovoljan i smartphone s Android ili iOS operativnim sistemom. Podaci o kretanju se čuvaju na našem serveru te je moguće pregledavati putanju kretanja za bilo koji vremenski period u kojem je tel-it GPS usluga bila uključena. Tel-it GPS omogućuje i jednostavno praćenje radnog vremena terenskih djelatnika zahvaljujući mobilnim aplikacijama za lociranje.

GPS uslugu lociranja pomoću mobilnih telefona jednostavno je instalirati, ne zahtjeva ulaganje u dodatane uređaje i predstavlja najekonomičnije rješenje za lociranje na tržištu.

Pregled svih praćenih subjekata je također jednostavan i odvija se u cijelosti u web pregledniku a na zaslonu je moguće vidjeti sve odabrane subjekte u realnom vremenu. Uštedita vremena, eliminacija nepotrebne komunikacije s terenskim djelatnicima,  bolje planiranje rada dispečera i terenskih djelatnika samo su neke od prednosti ovoga sustava, tel-it GPS nudi poboljšanje efikasnosti uz najjednostavniju instalaciju i korištenje.

Uslugu GPS lociranja moguće je kombinirati s drugim tel-it cloud rješenjima, a lokaciju djelatnika je moguće integrirati u CRM ili u korporacijsku društvenu mrežu