Održavanje Asterisk telefonskih centrala u enterprise okruženjima uz odličnu podršku i brzi odgovor na sve potrebe klijenata.

Prilagođena rješenja

Paket digitel enterprise nudi sve što se nalazi u paketu digitel uz veću fleksibilnost i prilagodljivost. Korisnik ove usluge može točno birati koje usluge želi ili ne želi implementirati te tako može kombinirati funkcionalnosti iz hotel, netanalogdigitel i call center paketa. Odlika digitel enterprise paketa je fleksibilnost u odabiru opreme i softverskih rješenja. Svu instaliranu opremu nadziremo 24 sata dnevno što omogućuje brzu reakciju u slučaju problema s opremom ili problema u mreži.


Integracija s već postojećim sustavima i automatizacija poslovnih procesa

Jednostavna implementacija

Svi podaci se čuvaju odvojeno na više medija unutar sustava da se smanji mogućnost gubitka dragocjenih podataka. Podatke je moguće i dodatno zaštititi uz sustav vanjskog backupa. Sustav je kompatibilan sa svim važećim i najčešće korištenim tehnologijama što ne sužava broj proizvođača kod izbora telefona, naglavnih slušalica i ostalih periferija. Komunikacijsko rješenje podržava spajanje na digitalne VoIP komunikacijske kanale, a ostali kanali komunikacije se mogu dodavati ovisno o potrebi (GSM, ISDN. Analogni). Napredne opcije telekomunikacijskog rješenja su dostupne i u ovoj izvedbi: FoIP, Telefonska sekretarica, napradno baratanje sljedom primanja i slanja poziva, preusmjeravanja……

Skalabilnost

Tel-it objedinjeni komunikacijski sustav se izvodi sukladno potrebama i veličini poduzeća, ujedno imajući na umu i potrebe za širenjem u budućnosti. Takav pristup omogućava dostupnost tehnologije malim i srednjim poduzećima koja više ne moraju zaostajati za velikima.

Mnoštvo mogućnosti

• fleksibilnost i skalabilnost

• kvalitetna podrška

• mogućnost biranja optimalnoga paketa usluga

• napredne mogućnosti telefonskih centrala

• opcije za velike i male korisnike


 


+385 (1) 3873 806

info@tel-it.hr