Edukacijski portal, škola u oblaku

Izgradite školu u oblaku. Edukacijski portal pruža obilje mogućnosti za interakciju studenata ili učenika međusobno, ali i komunikaciju profesora i učenika.

Edukacijski portal čini učenje efikasnijim i zabavnijim. Uobličen u društvenu mrežu, tel-it edukacijski portal sadrži dobro poznato sučelje mlađim generacijama. Pruža mogućnosti za razmjenu nastavnog materijala, dodjelu i predaju zadaća i seminarskih radova, te omogućuje komunikaciju u realnom vremenu (real-time) putem chata. Kreiranjem radnih prostora za kolaborativno učenje, izrada i rješavanje testova na daljinu, čini tel-it edukacijski portal najsuvremenijim rješenjem za učenje obrazovanje.

Korisnički profili omogućuju učenicima i studentima personalizaciju profilnih fotografija i podataka. Svi profili su pretraživi iz centralne tražilice. Pratite što vaše kolege dijele s Vama i drugima, bilo da je riječ o dokumentima, projektima, zadacima, emailovima, linkovima, blogovima… Pratite aktivnosti grupa i timova. Kreirajte kolaboracijske grupe za vaše kolegije, razrede ili kolege s kojima učite. Grupe mogu biti otvorene ili zatvorene, privatne ili javne a administratori grupa mogu upravljati članstvom.

Iskoristite wiki kao bazu znanja koja s vremenom raste gdje svi članovi mogu sudjelovati u njenom kreiranju. Podijelite s kolegama svoje skripte i bilješke kako bi stvorili materijal za učenje po svačijoj mjeri.

Jednostavno uploadanje datoteka, pregledavanje  i dijeljenje s kolegama direktno s desktopa uz aplikacije za Android, iOS, Windows, OS X i Linux platforme pruža jednostavno i cjelovito iskustvo. Moguće je pratiti aktivnosti kolega uz centralni prikaz događanja te podijeliti s njima edukacijske video materijale, fotografije s izleta ili audio snimku zanimljivog predavanja.

Svaki korisnik bez obzira radi li se o učeniku, studentu ili profesoru uz svoj profil ima jednostavan uvid u svoje datoteke, poruke, kalendar, projekte, zadatke i aktivnost. Korisnik dobiva notifikaciju za svaki novi događaj bilo da se radi o novoj zadaći, zakazanom ispitu, podijeljenoj datoteci ili promjeni rasporeda .

Uključite se u diskusiju o testu iz matematike na vašem vlastitom forumu ili komentirajte i učite zajedno u grupi koju ste sami kreirali za učenje.

Edukacijski portal, smješten u oblaku isključuje potrebu za održavanjem i nabavkom skupog hardvera. Administracija od strane zaposlenika škole je pojednostavljena i svodi se samo na upravljanje članstvom.