Usluge

Održavanje mreža, telefonskih centrala, digitalna telefonija, suvremena rješenja za hotele i call centre. Rješenja koja je moguće jednostavno prilagoditi i nadograđivati prema potrebama klijenta.

Izgradnja i održavanje Asterisk sustava

Projektiranje i gradnju vršimo sukladno s trenutnim i budućim potrebama. Vršimo i kabliranje te konfiguriramo svu potrebnu opremu. Održavamo postojeće računalne mreže te jamčimo brzo i efikasno otklanjanje svih problema.

Call centar – kompletna rješenja

Usluga koju nudimo call centrima obuhvaća sve što je potrebno za suvremeno poslovanje. Jednostavan nadzor rada agenata i vođenje statistika te mogućnost prespajanja poziva, povratnog poziva u slučaju zauzetosti svih agenata, spajanje poziva najmanje zauzetom agentu itd.

Telefonija s analognim telefonskim centralama

Paket analog nudi kompatibilnost s analognim telefonima i mrežom što olakšava implmentaciju kod postojećih telefonskih instalacija. Uz to omogućuje neke napredne opcije i predstavlja najbezbolniji, a često i najpovoljniji prelazak na VoIP tehnologiju.

Održavanje telefonskih centrala za velike korisnike

Odlika digitel enterprise paketa je fleksibilnost u odabiru opreme i softverskih rješenja.

Digitalna telefonija za poslovne korisnike

Paket digitel obuhvaća najnaprednije opcije telefoniranja za poslovne korisnike. Uključuje napredne dial-planove, mogućnost odabira neograničenog broja operatera i to tako da centrala automatski bira najpovoljnijeg za svaki pojedinačni poziv. Omogućuje besplatne pozive unutar tvrtke čak i ako posluje na više lokacija.

Telefonske centrale za hotele

Telefonske centrale za hotele omogućuju bolju uslugu telefoniranja te uz standardne mogućnosti i fleksibilnost uključuju mnoge funkcionalnosti specifične za hotelsko poslovanje uključujući i pregledno sučelje za naplatu. poziva gostima. uz smanjenje troškova poziva u inozemstvo.

Projektiranje i održavanje računalnih mreža

Nudimo usluge projektiranja, izgradnje i održavanja računalnih mreža. Projektiranje i gradnju vršimo sukladno s trenutnim i budućim potrebama. Vršimo i kabliranje te konfiguriramo svu potrebnu opremu. Održavamo postojeće računalne mreže te jamčimo brzo i efikasno otklanjanje svih problema.